Hava sıcaklığı artacak

Hava sıcaklığının gelecek hafta başına kadar ülke genelinde 2-4 derece artacağı, güney bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği bildirildi.

02 Eylül 2009 Çarşamba 15:21 tarihinde eklendi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünce yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre,gelecek hafta başına kadar yurdun Kuzeydoğu kesimlerinde aralıklarla sağanak geçişleri yaşanacak, diğer bölgelerde hava parçalı ve az bulutlu olacak.

Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yarın ve cuma günü hava parçalı çok bulutlu geçecek. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde yarın aralıklı sağanak, diğer bölgelerde ise parçalı az bulutlu bir hava bekleniyor.

Doğu Karadeniz kıyılarında cuma günü de aralıklı sağanak geçişleri görülecek, diğer bölgelerde hava parçalı az bulutlu olacak.

Hafta sonunda, yurdun Kuzeydoğu kesimleri ile zamanla Marmara Bölgesi parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kars ve Ardahan çevreleri aralıklı sağanak yağışlı, diğer bölgeler parçalı az bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığı, ülke genelinde 2-4 derece artacak, Güney bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.