Havutçu ikilemi!

Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonun teknik direktörünü henüz belirleyemedi. İdarecilerin bir kısmı Tayfur Havutçu’nun devam etmesini isterken, diğerleri de yeni bir hocanın göreve getirilmesini savunuyor.

Havutçu ikilemi!
15 Mayıs 2012 Salı 08:48 tarihinde eklendi, 1.062 kez okundu.

 

Ligin bitmesiyle futboldaki radikal kararlarını önümüzdeki günlerde yapacağı toplantılarda alacak olan Beşiktaş Yönetimi’nin, Teknik Direktör Tayfur Havutçu yüzünden bölünmeler yaşandığı ortaya çıktı.
 
Siyah-beyazlı idarecilerin bir kısmı Tayfur Havutçu ile yolların ayrılmasını gerektiğini savunurken, diğerlerinin ise “Tayfur Havutçu’yu gönderirsek, iki ayda iki teknik adam harcayan bir yönetim durumuna düşeriz. Madem Tayfur Havutçu’yu gönderecektik, neden Carlos Carvalhal ile sezon sonuna kadar devam etmedik” diyerek buna karşı çıktıkları ifade edildi.
 
Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam, Rıza Çalımbay ve Mehmet Özdilek gibi isimleri gündeminde tutan Beşiktaş Yönetimi’nde bu bölünme karşısında ise Başkan Fikret Orman’ın nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu. Tayfur Havutçu ile gelecek sezon için de sözleşme imzalayan Orman’ın, başkanlığının ilk günlerinde iki hoca göndererek tarihe geçmemek için Tayfur hocanın takımda kalmasına sıcak baktığı bildirildi. Yeni sezonda yabancı bir teknik adamın getireceği mali külfeti düşünen Beşiktaş Yönetimi, Havutçu ile yolların ayrılması durumunda yine ibreyi yerli bir teknik adama çevirecek.
 
Tayfur Havutçu ile masaya oturarak hem kendi, hem de kulübün geleceği hakkında konuşacak olan Beşiktaş Yönetimi’nin alacağı radikal kararların arasında bazı yerli oyuncuların başka kulüplere satılmasının da bulunduğu vurgulandı.

Milliyet