Havutçu'dan ilginç konuşma!

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisine 4 gün kala teknik direktör Tayfur Havutçu oyuncularına ilginç bir konuşma yaptı.

Havutçudan ilginç konuşma!
25 Nisan 2012 Çarşamba 14:48 tarihinde eklendi, 1.114 kez okundu.

 

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçe maçı için siyah-beyazlı futbolcularla toplantı kararı alan Havutçu'nun, kullandığı ilk cümle oyuncular arasında büyük bir şaşkınlığa yol açtı.

Tayfur Havutçu toplantıya, "Artık bu maçta gol atarsınız" sözleriyle başladı ve şöyle devam etti, "Diğer takımlar pozisyona dahi giremezken biz maç içerisinde defalarca golle burun buruna geliyoruz. Ama maalesef hiç birisini değerlendiremiyoruz. Son vuruşlarda daha konsantre olmanızı istiyorum.Son iki maçta kaçırdığınız golleri bu maçta fazlasıyla atmanızı bekliyorum" dediği belirtildi.
 
 Bu sözlerin ardından Tayfur Havutçu futbolcularından ne soru aldı ne de başka bir söz kullandı ve oyuncularını antrenmana çağırdı.
 
Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlı takımda sağ dizinde ağrı hisseden Sivok çalışmayı yarım bıraktı.
 
Sivok'un oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtilirken sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Necip'in yerine Fenerbahçe derbisinde yine veli forma giyecek.
 
Sol ayak bileğine darbe alan ve çalışmaya tedbir amaçlı katılmayan İsmail 'in ise Pazar günkü derbide oynayabileceği açıklandı.
 
Sakatlığı düzelen Cenk ise takımla birlikte çalışırken antrenmana alt yapıdan alınan Caner, Mertcan ve Hasan'da katıldı.