Hayaletler evden kaçırdı

Gördükleri inanılmaz olayların ardından otelde kalmaya başladılar

Hayaletler evden kaçırdı
01 Mart 2011 Salı 13:31 tarihinde eklendi, 2.096 kez okundu.

 

İngiltere, Cheshire'da yeni taşındıkları evde yaşadıkları akıl almaz olayların ardından bu evde daha fazla kalamayacaklarını düşünen çift, yakındaki bir otelde kalmaya başladılar.
 
Fransız müzisyen Jean Marc Mariole ve eski model olan eşi Charlotte, geçtiğimiz yıl Nisan ayında eve taşındıktan dört hafta kadar sonra garip sesler duyup uçan yuvarlak kütleler gördüklerini ve hatta yatak örtülerinin yerden yükselmesine tanık olduklarını iddia ediyorlar.
 
Tüm bu yaşananlara kendileri bile inanamayan çift, evlerine bir de güvenlik kamerası yerleştirip, sözkonusu olayları kaydettiler.
 
53 yaşındaki Charlotte, evde yaşadığı en korkunç olayın, banyodayken kapının kendi kendine kapanması, ardından duş perdelerinin hareket etmesi olduğunu söylüyor.
 
64 yaşındaki Jean Marc da, yaşadıklarının ürkütücü olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Duvarlarda karanlık silüetler görüyor ve geceleri çığlıklar duyarak uyanıyoruz. Bazen bir yetişkinin ağlama seslerini duyuyoruz. Gürültüler artık dayanılmaz hale geldi"
 
Tüm yaşam birikimlerini buraya yatırdıklarını, ama artık dayanamadıklarını söyleyen çift, Fransa'ya geri dönüp, orada yaşamayı düşündüklerini söylüyor.