"Hayat çok kısa, ben her şeyi yapıyorum"

Beşiktaş’ın unutulmaz oyuncusu Pascal Nouma, futbolu bıraktıktan sonra sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer almayı ‘geçirdiği kanser hastalığına’ bağladı.

Hayat çok kısa, ben her şeyi yapıyorum
05 Ocak 2013 Cumartesi 12:55 tarihinde eklendi.

 

Yakalandığı kanser sonrası futbol hayatını bitirdiğini ifade eden Nouma, “Bu hastalıktan sonra her şeyi yapmak istiyordum. Yeri geldiğinde şarkı söylüyor, yeri geldiğinde radyo programlarına katılıyorum. Bu isteğimdi; aynen devam ediyor. Hayat çok kısa, ben her şeyi yapıyorum.” dedi. 
 
Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve gördüğü ilgi nedeniyle 10 şehre yayılan Vodafone Football Cup’ın şehir elemeleri 11 bine yakın sporcu ve bin 355 takımın katılımıyla gerçekleştiriliyor. Vodafone Football Cup’ın Adana elemeleri Çukurova Üniversitesi Spor Cafe Spor Tesisleri’nde ünlü futbolcu Pascal Nouma’nın ‘topa vuruşu’ ile başladı. 
 
Turnuvanın şehir elemelerine en fazla katılımın olduğu illerden birisi olan Adana’daki etkinliğe renk katan Pascal Nouma, hayranlarının sevgi gösterisiyle karşılaştı. Gençlerin fotoğraf çektirmek için yarıştığı Nouma,  Beşiktaş’taki futbolculuk döneminde de Adana’ya geldiğini hatırlattı. 
 
Vodafone Football Cup dolayısı ile geçtiğimiz Kasım ayında da kenti ziyaret ettiğine dikkat çeken Nouma, “Tabi futbol oynarken şehri tanıma imkanı bulamıyordum. Son iki gelişimle ili tanıma fırsatı yakaladım. Özellikle 5 Ocak Adana’nın kurtuluş gününde burada olmaktan çok mutluyum. Adana halkı beni iyi karşıladı. Kebabı çok sevdim.” şeklinde konuştu. 
 
Gençlerle futbol oynayan Nouma, sempatik davranışlarıyla alkış topladı.

CİHAN