"Hayırlı haber bekliyoruz"

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta silahlı kişilerce kaçırılan Türk Hava Yolları (THY) pilotu Murat Akpınar ve yardımcı pilot Murat Ağca'dan halen bir haber yok. İstanbul-Beyrut seferini tamamlayıp otele döndükleri sırada Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaçırılan pilotlardan Murat Ağca'nın babası, oğluyla ilgili hayırlı haber beklediklerini söyledi.

Hayırlı haber bekliyoruz
12 Ağustos 2013 Pazartesi 18:36 tarihinde eklendi.

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'de oturan Ağca ailesi, dostlarının ve komşularının ziyaretleriyle teselli oluyor. Kaçırılan Pilot Murat Ağca'nın babası Zeki Ağca, bayramın birinci günü meydana gelen olayı köydeki yeğeninin telefonla haber vermesi üzerine öğrendiğini anlattı.

Gelen haberden sonra fenalık geçirdiklerini anlatan Baba Ağca, "Komşularımız geldi ve bizi acilen hastaneye götürdüler. 3-4 saat hastahanede kaldık. O günden bugüne kadar hayırlı haber bekliyoruz." dedi.

"Devletimiz sağolsun" diyen baba Ağca şöyle konuştu: "Bizimle ilgilendiler. Gerek cumhurbaşkanımız, gerek başbakanımız, gerek dışişleri bakanımız.. Her gün arıyorlar, bilgi veriyorlar. Elazığ'daki yetkili arkadaşımız her gün geliyor, ihtiyacımızı soruyor. Yakından ilgileniyorlar. Komşularımız sağolsun bizi yalnız bırakmıyorlar. İnşallah hayırlı bir haber alırız." 


CİHAN