Hayırsever Tarkan

Megastar Tarkan, 1863'ten bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri yatılı olarak, tam burslu, nitelikli eğitimle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka yararına konser verecek.

Hayırsever Tarkan
11 Ocak 2017 Çarşamba 23:43 tarihinde eklendi, 1.392 kez okundu.
Megastar Tarkan, 1863'ten bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri yatılı olarak, tam burslu, nitelikli eğitimle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka yararına konser verecek. Konserden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde "Sanat Merkezi" oluşturulacak.
 
 
Bir okul hayal ediyoruz. Bünyesinde vurmalı, üflemeli, yaylı çalgılar için atölyelere sahip... Piyano, keman, çello, saksafon, perküsyon odaları, şan eğitim, resim, heykel atölyeleri, drama salonu barındırıyor. 
 
Öğrenciler, yeteneklerine göre diledikleri enstrümanın eğitimini alıyor, dilediği zaman çaldığı enstrümana erişebiliyor. Bahçesinde öğrencilerinin gitar çaldığı, keman çaldığı bir okul hayal ediyoruz. Öğrencilerinin 10 yaşından 18 yaşına kadar sanatla büyüdüğü ve hayata atıldığı bir okul...
 
Megastar Tarkan, Darüşşafakalı öğrencilerin en fazla istediği bu hayali gerçekleştirmek için 18 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 21.00'de Volkswagen Arena'da sahne alacak.
 
Konserden elde edilecek gelirle Türkiye'nin 70 ilinden 1.000'e yakın annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencinin eğitim gördüğü Darüşşafaka'da bir Sanat Merkezi oluşturulacak.
 
Her öğrencinin 5. sınıftan itibaren bir enstrüman eğitimi aldığı Darüşşafaka'da açılacak "Darüşşafaka Sanat Merkezi" bu eğitimin niteliğini daha da artıracak.