Hayranlarını kıskandıran kare

Hollywood’un ünlü aktörü Tom Hanks’in haftasonu çıktığı tatilde bir hayranıyla eğlenirken çekilen fotoğrafları sosyal medyada binlerce insan tarafından paylaşıldı.

Hayranlarını kıskandıran kare
28 Ağustos 2012 Salı 11:03 tarihinde eklendi.

 

“Forrest Gump”ın unutulmaz aktörü Tom Hanks’in ABD’nin Kuzey Dakota bölgesine yaptığı gezi sırasında tanıştığı bir hayranıyla çektirdiği fotoğraflar, sosyal paylaşım sitelerinde “en çok paylaşılanlar” arasına girdi.
 
Hayranlarıyla kurduğu sıcak diyaloglarla tanınan Hanks bir restoranda yemek yerken tanıştığı hayranıyla küçük bir oyun oynadı. Hanks’in gözlüklerini alan hayranı sarhoş taklidi yaparak ünlü aktöre oyunculuk becerilerini sergiledi.
 
Oyun sırasında çok eğlenen Oscar ödüllü aktörün görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde binlerce hayranı tarafından paylaşıldı.
 
Fotoğrafı “kıskanan” hayranlarının içinden yıldız oyuncuyla tanışma fırsatı elde edenler Hanks’i ilk gördükleri anda neler yaşadıklarını yazdı.
 
İçlerinden biri ünlü aktörle tanışma anını şu sözlerle anlattı: “Tom Hanks’la yaklaşık 15 yıl önce tanıştım. Disneyland’deydik. Kendimi tanıttım ve filmlerini çok sevdiğimi söyledim. Elimi sıktı ve teşekkür etti. Gerçekten çok iyi bir insan.”

NTV