Hayvanat bahçesinde dehşet anları

Tatile gittiği Güney Afrika'da safari parkı ziyeret eden bir İngiliz kadın iki çita tarafından korkunç şekilde saldırıya uğradı

Hayvanat bahçesinde dehşet anları
05 Mayıs 2012 Cumartesi 09:39 tarihinde eklendi, 8.256 kez okundu.

 

Tatillerini geçirmek için Güney Afrika Cumhuriyeti'ne giden Violet D'Mello (60) ve kocası Archie'nin (64) başına hiç tahmin etmeyecekleri korkunç bir olay geldi.
 
Bir safari parkı ziyaret eden çift orada bulunan "evcilleştirilmiş" çitalarla ilgilenip onlarla fotoğraf çektirmek istediler. Ancak Violet D'Mello çitayı sevmeye çalışırken başına korkunç bir olay geldi.
 
Kadın bir yandan çitayı severken bir yansan da fotoğraf için poz veriyordu. Tam o esnada çitalar kadına saldırıp onu yerde sürüklemeye başladı. Kadının bacaklarını ve kafasını ısıran çitalar görevliler tarafından zorlukla duruduruldu.

 
Saldırı anı kadının kocası tarafından saniye saniye belgelendi. Kafası ve kollarından yara alan kadın hastanede tedavi edilirken doktorlar yaşadığı için şanslı olduğunu söyledi.
 
Olay anında 8 yaşındaki bir çocuğun da saldırıya uğradığı belirtildi. Uzmanlar evcilleştirilmiş de olsa safari parklardaki vahşi hayvanlara çok yaklaşılmaması gerektiği uyarısını yapıyorlar.