Hazal'ın yeni dizisi bitecek mi?

"Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu" dizisinin yapımcısı Armağan Çağlayan, twitter'da Hazal Kaya fanları ile tartıştı.

Hazalın yeni dizisi bitecek mi?
06 Ekim 2012 Cumartesi 14:03 tarihinde eklendi, 4.625 kez okundu.

Armağan Çağlayan, Hazal Kaya'nin diziden ayrılmasının ardından reytinglerin düştüğünü öne süren ve Çağatay Ulusoy'un yeni partneri Zeynep Çamcı'yı eleştiren fanlara twitter'dan patladı...

Çağlayan  "Gerçekten bilmeden boş konuşuyorsunuz. Hangimiz hayatı istediğimiz gibi yönetiyoruz?" diyerek tepkilere karşılık verdi.

 
Bir Hazal Kaya hayranının, "Keşke çalıştığınız oyunculara sahip çıkıp, iğneli konuşmasanız?" yorumu üzerine Çağlayan, "Oyuncular da keşke başarılı dizilerine sahip çıksa mesela" dedi. "Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu" dizisinden Hazal Kaya'nın ayrılıp, sadece Çağatay Ulusoy ile devam etmesi yüzünden reytinglerin düştüğü yönündeki eleştirilere Çağlayan, "Seyircinin kestiği parmak acımaz doğru. "Son Yaz"ın ki de acımamıştır eminim... 100 kişiden, sadece 5 kişi seyretmiş" diyerek Kaya'nın dizisini eleştirdi. Çağlayan daha sonra, "Evet reyting almadı kalkıyor. Bunu mu saklayacağım" diyerek "Son Yaz" dizisinin yayından kalkacağını söyledi. Hazal Kaya hayranlarının, "Yapımcı Fatih Aksoy'un Hazal Kaya'yı arayarak geri dönmesi için aradığı iddialarına ise Çağlayan, "Bu arada aranızda dolaşan Fatih'in, Hazal'ı aradığı dedikoduları falan kulli yalan" diyerek duruma açıklık getirdi. Çağlayan, son olarak Kaya'nın kamera arkasında çok değiştiğini söyleyerek, "Hiç kimse kamera arkasında ne olduğunu bilmeden konuşmasın. Bu dünyanın iki yüzü var. Kameranın önü ve arkası" diyerek konuyu kapattı.