Hector Cuper'dan çarpıcı itiraf

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, 2-0 kaybettikleri maçta Galatasaray'a karşı çok fazla kişisel hata yaptıklarını söyledi.

Hector Cuperdan çarpıcı itiraf
31 Mart 2012 Cumartesi 21:50 tarihinde eklendi, 1.119 kez okundu.

 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hector Cuper, ''Başımıza bunları geleceğini biliyorduk. Hafta içi oyuncularımı uyarmıştım. Galatasaray gibi bir takıma karşı deplasmanda oynuyorsunuz ve peş peşe kontra ataklar verdik. Bu çok şaşırtıcıydı. Çok fazla kişisel hatalar yaptık ve bu sonuç kaçınılmaz oldu. Direncimiz bir yere kadar. Sonucu değiştirmeye çalıştık, ama ikinci golü de yedik ve direncimiz kırıldı. Kendimiz hediye ettik diyebiliriz'' ifadelerini kullandı. 
     
Takımda eksik oyuncuların olmasıyla ilgili olarak, ''Ben tüm kariyerim boyunca bir ya da iki oyuncuya bağlı takım oluşturmadım. Hep takım oyununu ön plana çıkarmışımdır. Bu nedenle eksiklerle ilgili çok şey söylemeyeceğim'' diyen Cuper, iki oyuncusu Yalçın ile Dalmat'ın saha içindeki tartışmalarının da kendisini şaşırttığını ve bu konuda gerekli uyarıları yapacağını vurguladı. 
     
Cuper ayrıca, Culio'nun sözleşmesinin feshedilmesi konusunda da, ''Çok söylenecek bir şey yok. Yönetimimizi üzen bir demeci var. Yönetim bu konuda bir karar aldı. Bana saygı duymak düşer'' demekle yetindi. 
     
Oyuncuların görüşü- 
     
Ordusporlu oyuncu Hasan Kabze, maç sonrası yaptığı açıklamada, ''Galatasaray'ın şu anda çok iyi bir performansı var ve bu lig tablosunda da belli. Ancak biz buraya zor maç olacağını bilmemize karşın kazanmak için geldik. Elimizden geleni de yaptık'' dedi. 
     
Ordusporlu oyuncu Bruno Ferreira ise, ''Galatasaray zaten çok iyi bir takım. İki golü ilk yarı ve ikinci yarının başlarında buldular ve sonuç böyle oldu'' diye konuştu.