Hedef adam Carvalhal

Beşiktaşlı yöneticiler, uzatma dakikasında taktik değişiklik yapmayan Portekizli çalıştırıcıyı eleştirip, "Bunu yapsa, gol olmadan bitmişti" diye sitemde bulundular

Hedef adam Carvalhal
21 Ekim 2011 Cuma 08:44 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş, Dinamo Kiev deplasmanından uzatmalarda yediği golle yenik ayrılırken, eleştiri okları bir anda Teknik Sorumlu Carlos Carvalhal'e döndü.
 
Tribünde müthiş stres yaşayan Başkan Yıldırım Demirören ve arkadaşları, son anda gelen soğuk duşla yıkılırken, moral bozukluğu içinde havaalanının yolunu tuttular. Portekizli teknik adamı eleştiren siyah-beyazlı yöneticiler, en çok da değişiklik yapmamasına sinirlendiler. Son oyuncuyu değiştirme şansı bulunmasına rağmen bunu gerçekleştirmeyen hocaya kızan idareciler, "Mustafa'yı oyuna sokacaktı, sonra vazgeçti. Eğer bunu başarsa maç gol olmadan bitecekti" yorumunu yaptılar.
 
Nihayet Carvalhal tarafından hatırlanan Ernst de, "Sorumluluk hocada" diyerek, "Takımda iyi oyuncular var, iyi çalışıp görev verilmesini bekleyeceğim" diye konuştu. Alman futbolcu, "Pozisyon korner mi, değil mi o bile tartışılır ama son dakikada geldiler ve golü attılar. İki deplasman maçı oynadık, ikisini de kaybettik, İstanbul'da sonucun farklı olacağını düşünüyorum" dedi.
 
‘Biraz daha çalışmalıyız’
Ernst, "Takımda Portekizli futbolcular ile diğer yabancı oyuncular arasında problem mi var?" sorusunu ise "Doğrudan problem olduğunu düşünmüyorum. 5-6 Portekizli olması ve beraber takılmaları gayet normal. Ama takım olmak için biraz daha çalışmalıyız" yanıtını verdi.