"Hedefim yeniden Avrupa’da oynamak"

Beşiktaş'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Oğuzhan Özyakup, gelecekten umutlu olduğunu dile getirirken, hedefinin yeniden Avrupa'da top koşturmak olduğunu belirtti.

Hedefim yeniden Avrupada oynamak
20 Şubat 2013 Çarşamba 18:47 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup NTVSpor'a yaptığı açıklamada, Hollanda'da AZ Alkmaar'la başlayan kariyerinde Arsenal deneyiminin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Oğuzhan, sezon başında başka Türk kulüplerinden de teklifler aldığını ancak Beşiktaş'ı tercih ettiğini söyledi. 
 
Hedefinin yeniden Avrupa’da oynamak olduğunu belirten Oğuzhan Özyakup, gelecekle ilgili planlarını da anlattı. Özellikle sezonun ilk yarısının sonlarına doğru gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezleri arasına giren genç yıldız, son haftalardaki kötü gidişin geçici olduğunu söyledi. Sezon başında da Beşiktaş'a şans verilmediğini hatırlatan Oğuzhan, önümüzdeki haftalar için taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.
 
20 yaşındaki futbolcu, son zamanlarda gece hayatı ve kendisine iyi bakmadığı için sakatlandığına yönelik çıkan haberlere de cevap verdi. Oğuzhan, Sivasspor maçında oynamasının zor olduğunu, Fenerbahçe derbisine ise yetişmek istediğini dile getirdi.

CİHAN