"Hedefimiz kupa"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerinin kupa olduğunu söyledi.

Hedefimiz kupa
12 Şubat 2014 Çarşamba 23:39 tarihinde eklendi.


Ziraat Türkiye Kupası 6. ve son maçında deplasmanda Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, hedeflerinin gruptan birinci çıkmak olduğunu ve bunu da başardıklarını belirtti. Aybabab, şöyle konuştu:

"10 maç oynadık. Birinci yarının yarısı kadar neredeyse. Oyuncularımı kutluyorum. Çok yorgun ve yorulduğumuz bir periyot idi. Planladığımız herşeyi başardık. Önümüzde yarı final maçı var ve rakibimiz Eskişehirspor. Onları da tanıyoruz. Hedefimiz final diye söylemiştik. Arkadaşlarımız soyunma odasında bunu konuşmaya başladılar bile. Şimdi Eskişehirspor maçını da kazanıp finale uzanmak istiyoruz."

Medical Park Antalyaspor'un futbolcusu Seddar Karaman, gruptan birinci çıkmanın kendileri için çok güzel olduğuna vurgu yaprak, "İnşallah kupayı Antalya’ya getireceğiz. Ligde de alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Önümüzde Galatasaray maçı var. Ona konsantre olmak istiyoruz. Ligde ön sıralara ilerlememiz gerekiyor. Galatasaray ile ligde önemli bir maçımız var. Ona konsantre olacağız. Kupada da hedefimiz final." şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyasporlu bir diğer futbolcu Ozan Özgenç, kupayı almak istediklerini dile getirerek, "Sonuna kadar gideceğiz. Sürekli maç yapıyoruz biraz yorgunuz. O maçlarda da elimizden geleni yapıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. Ligde de kritik maçlarımız var. Ligde oynayacağımız Galatasaray maçına konsantre olacağız." ifadelerini kullandı.


CİHAN