"Hedefimiz öncelikle 1 puan"

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Galatasaray maçı için iddialı konuştu. Vural, "Hedefimiz öncelikle 1 puan. 3 puan da alabiliriz. Rakip nasıl Madrid’e karşı başardı, biz de aynı işi yapabiliriz." dedi.

16 Nisan 2013 Salı 20:39 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Sanica Boru Elazığspor’da hazırlıklar devam ediyor.
 
Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Her takımın kendine göre gücü ve zaafı var, biz de bunları iyi biliyoruz.” dedi. Galatasaray’ın kendilerinden sıkıntılı olduğunu ifade eden Vural, "Elazığspor alttan geliyor, dolayısıyla güç farkı var arada.

Real Madrid fatihi var karşınızda, bu takım ezer geçer şeklinde açıklamalar oldu. Galatasaray’ın favori olduğunu biliyoruz." şeklinde konuştu.
 
Bu düşüncelerin var olduğunu, fakat kendilerinin de her takımı iyi analiz etiklerine dikkat çeken Vural, "Takımların eksik ve fazlasını iyi biliyoruz. Futbolcularımıza da söyledim, on bir kişi biziz, on bir rakip ve dört hakem ile yukarıda Allah var. Futbolun gereklerini yaparsanız kim olursa olsun, rakip nasıl Madrid’e karşı başardı, biz de aynı işi yapabiliriz." şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu.
 
38 puanlarının olması halinde rahatlayacaklarına dikkat çeken deneyimli teknik adam, ligdeki durumları ile ilgili şunları söyledi: “İş, Karabük maçına kalırsa Belediye maçı gibi gergin geçecek bir maç olur. Karabük şimdi evinde Mersin ile oynuyor ve favori görünüyor. Bu şekilde Galatasaray ile oynayacaksınız ve rakip çok güçlü, yenilirsiniz gibi zihniyete isyan etmemek elde değil. Çıkacağız oynayacağız, başarabilirsek çok iyi olacak. 1 puan alırsak düşme potasının üstünde olacağız. 3 puan alırsak ilk ona girme şansımız olacak.

Trabzon Eskişehir’e gidecek, bizim de muhakkak puan almamız lazım. Böyle bir atmosferde oynayacağız ve kazanmak için çıkacağız, kazanamazsak dahi kaybetmeyelim. Kaybedersek bir şey olmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye maçındaki gibi gergin bir Karabük maçı oynarız ve diğer haftalara umut taşıyacağız. 38 puanımız olursa lig ile ilgili büyük oranda da sorunumuz olmaz olur."

CİHAN