"Hedeflerimiz büyük"

Bursaspor'un kaptanı tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, devre arası kamp çalışmalarını değerlendirirken, "Hedeflerimiz büyük" dedi.

12 Ocak 2014 Pazar 13:24 tarihinde eklendi.
 
İbrahim Öztürk Antalya kampının son gününde değerlendirmede bulunurken yoğun bir dönem geçirdiklerini anlatırken şunları söyledi:
 
"Sanki maç haftası gibiydi. Teknik direktörümüz Christoph Daum, gerekli zamanlama ile gerekli antrenmanları yaptırdı. İkinci yarı inşallah hepimize hayırlı olur. Hem ligde hem de kupada hedeflerimize ulaşmamız için de burada iyi çalışmamız gerekiyordu. Biz de bunu yaptık. İyi bir başlangıç olarak da Sivasspor maçıyla kupaya iyi bir başlangıç yapar ligde de istediğimiz ve beklediğimiz yerde bitiririz."
 
"BİZİ SIRTLAYACAK BİR FORVET"
 
Yeni transferleri Fernandao'nun iyi bir forvet oyuncusu olduğunu söyleyen İbrahim, "Fernandao güçlü yetenekli sürekli golü arayan ve topu arayan, bizi sırtlayacak bir forvet. En kısa zamanda uyum sağlaması için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Onun gollerine ihtiyacımız var. Hemen uyum sağlar umarım. Onlar için de geçiş dönemi zor oluyor" diye konuştu.
 
"ONLARA İHTİYACIMIZ VAR"
 
Taraftarlarına da seslenen İbrahim, bu konuda şöyle konuştu:
 
"Taraftara söyleyecek bir şey kalmadı. Sürekli bizi destekliyorlar. Bizi yalnız bırakmıyorlar. İyi günde kötü günde. Tabloya baktığımız zaman çok hoş olmayan beklemediğimiz, hesabımızda olmayan konumdayız. Bunu en iyi noktaya çıkartacağız. Onlara ihtiyacımız var. Bizim 12'inci adamımız. Onlar bizim arkamızda olduğu sürece hedefe adım adım yürüyoruz."
 
DÖNÜŞ GÜNÜ
 
Öte yandan Bursaspor Antalya'daki devre arası çalışmalarını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeşil beyazlı ekip bugün özel uçakla Bursa'ya dönecek.

DHA