Hediye almıyor !

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yarın (cumartesi) kente ilk kez gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu için üzerinde 99 kez 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı olan bir tabloyu hediye olarak aldı. Ancak Başbakanlık hediye kabul edilmediğini bildirdi.

Hediye almıyor !
30 Ocak 2015 Cuma 13:08 tarihinde eklendi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yarın (cumartesi) kente ilk kez gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu için üzerinde 99 kez 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı olan bir tabloyu hediye olarak aldı. Ancak Başbakanlık hediye kabul edilmediğini bildirdi.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İl Kongresi'ne katılmak için yarın (cumartesi) saat 11.00'de uçakla İzmir'e gelecek. Havalimanında partililer tarafından karşılanacak olan Davutoğlu, Halkapınar Spor Salonu'na gidecek. Salon, 10 bin Türk bayrağı 10 bin parti bayrağı, 5 bin turuncu beyaz balonlarla süslendi. Davutoğlu, turkuaz renkli dar platformdan partililere karanfil dağıtarak yürüyüp salona gidecek. Partililer de ona tribünden gül yaprakları atacak. Salona üzerinde "Biriz beraberiz birlikte yeni Türkiye'yiz", "Yeni Türkiye yolculuğu devam ediyor" yazılı pankartlar asıldı. Davutoğlu arka fonunda "Yeni Türkiye yeni güç, hedef 2023" yazılı sahneden konuşma yapacak. Kongreye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Cumhurbaşkanı Danışmanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım katılacak. Kongreye her gelenin adına fidan dikilerek, Buca'da sigara izmaritinden çıkan yangında kül olan orman, 28 bin fidanla yeniden yeşertilecek. Kongreye katılanlara tavuklu pliav, ayran, şerbet, lokma ve kumanya ikram edilecek. Kongrede partililer, mehter takımının şarkılarıyla coşacak. İstanbullu bir grup, modern dans gösterisi sunacak. Dans gösterisinde, Türkler'in Orta Osya'dan Malazgirt'e girişi, İstanbul'un fethi, Kurtuluş Savaşı, Cumhuriyet'in ilanı ve önemli siyasi figürler ile olayların yer alacağı koreografi izlenebilecek. Opera sanatçısı Lütfi Tuna, Başbakan Davutoğlu için yazdığı iki şarkıyı Anadolu Filarmoni Orkestrası eşliğinde sesledirecek. Tuna, "Bu köklü davayı yaşatmaya devam, tarihe selam olsun" diyerek türkü söyleyecek, "Başbakan Davutoğlu, milletin tek umudu" adlı rock şarkı da ilk kez orada seslendirilecek. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Davutoğlu için üzerinde 99 kez 'bismillahirrahmanirrahim' yazılı olan bir tabloyu hediye olarak aldı. Ancak Başbakanlık, hediye kabul edilmediğini bildirdi.
 
İŞADAMLARIYLA YEMEK
 
Davutoğlu, kongrede konuştuktan sonra helikopterle Manisa'ya gidecek, Manisa Atatürk Spor Salonu'nda kongreye katılacak, konuşma yapacak ardından İzmir'e dönüp Kaya Termal Otel'de Ege İhracatçı Birlikleri'nin ödül törenine ve İzmir Valiliği'nin onuruna verdiği iş dünyası, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarının davet edildiği akşam yemeğine katılacak. Başbakan, pazar günü Afyon ve Denizli il kongrelerine katılacak

DHA