Heidi Klum itiraf etti

Dünyaca ünlü Alman model Heidi Klum, katıldığı bir televizyon programında koruması Martin Kristen ile birlikte olduğu iddialarını kabul etti

Heidi Klum itiraf etti
15 Eylül 2012 Cumartesi 16:48 tarihinde eklendi, 1.340 kez okundu.

7 yıllık eşi İngiliz soul şarkıcısı Seal'den boşanan Alman model Heidi Klum'un koruması Martin Kristen ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Ünlü model Klum'un İtalya'da Sardinya tatilinde korumasıyla çekilen pozlarının ardından Seal magazin sitesi TMZ'ye şöyle konuşmuştu; "Sanıyorum herkes son 7 aydır aradığı cevabı sonunda buldu. Elbette ki Heidi'nin birdenbire bir rahibeye dönüşmesini beklemiyordum. Ama en azından çocuklarımın daha çok tanıdığı birini seçebilirdi. Biraz daha klas görünmesini beklerdim, zina yapmaya karar vermeden önce en azından ayrılana kadar bekleyebilirdi."

 
İlişkinin yeni başladığını belirten 39 yaşındaki ünlü model, dört senedir korumalığını yapan Kristen’ın tüm aileyle yakından ilgilendiğini, özellikle çocuklarla ilgili konularda kendisine son derece yardımcı olduğunu söyledi.
Çocuklarını ona güvenerek emanet ettiğini ve birbirlerinin tamamen farklı yönlerini keşfettiklerini söyleyen Klum, evlilikleri boyunca kocasını aldatmadığını dile getirdi.
 
Klum korumasıyla olan ilişkisinin eşi Seal’den boşandıktan sonra şekil değiştirdiğini belirtti.
 
Eşiyle boşanmasının ardından istediği gibi arkadaş kalamadıklarını belirten ünlü modelin Seal ile olan evliliğinden dört çocuğu bulunuyor.
 
Gazeteport