Helal olsun onu tanıyana

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu yıllarca taktığı peruğu eşinin isteğiyle atıp 'kelaj' vaziyette yayına çıkan ve daha sonra da gözlüklü, top sakallı ‘entel görünümlü’ birine dönüşen ünlü ismi yazdı.

Helal olsun onu tanıyana
15 Aralık 2011 Perşembe 10:59 tarihinde eklendi.

 

Spor Müdürü olduğu tv8’de ‘Bizim Stadyum’ ile ‘Her Şey Futbol’ adlı programların yapımcılığını ve moderatörlüğünü yürüten Faik Çetiner, 80’li yılların ikinci yarısından beri tanıdığım bir basın mensubu.
 
O, spor yazarıydı Tercüman’da, ben ise magazin sorumlusu.
 
90’dan bu yana aynı işyerinde çalışmışlığımız yok, ama hangi kanalda program yapsa mutlaka izlemeye çalışırım.
 
Çünkü diğerleri gibi izleyeni germez ve yormaz yaptığı programlar.
Ama yeri gelmişken Çetiner’in, koskoca Fenerbahçe camiasında başka insan yokmuş gibi, son haftalarda ısrarla rakip kulüplerin taraftarlarını kızdıran eylem ve söylemlerinin dışında hiçbir meziyeti olmayan Ömer Çavuşoğlu’nu konuk ederek yanlış yaptığını belirtmeliyim.
 
Peruklu, kel, entel!
 
Bunu bir not olarak düştükten sonra, dönelim asıl konuya.
Çetiner’in tv8’de pazartesi akşamları yaptığı ‘Bizim Stadyum’un yorumcularından biri de MHK eski Başkanı Bülent Yavuz.
 
Çok değil, birkaç hafta önce bir gariplik oldu ‘Bizim Stadyum’da.
 
Yıllarca aynı özenle taranmış saçlarıyla karşımıza çıkan Bülent Yavuz gitti, yerine başında bir tel bile saç olmayan biri geldi.
 
Kel adam konuştukça anladık ki, bu kişi Bülent Yavuz’un ta kendisi.
 
Yıllarca taktığı peruğu eşinin isteğiyle atıp, ‘kelaj’ vaziyette canlı yayına çıkan Bülent Yavuz’a tam alışmıştık ki, baktık o da gitti, yerine gözlüklü, top sakallı ‘entel görünümlü’ biri geldi.
 
Arkasında eşkal bırakmak istemeyen ‘1001 surat’ ajanlar gibi ha bire görünümünde ciddi değişiklikler yapan Bülent Yavuz, bakalım bu sezonu nasıl tamamlayacak?

Ali Eyüboğlu