Hem Gillet hem Necati

“Sağ kanada bir transfer yapacağız” diyen başkan Ünal Aysal’ın işaret ettiği Anderlecht’in Belçikalı yıldızı için yönetim 7 milyon Euro’yu gözden çıkardı

Hem Gillet hem Necati
29 Aralık 2011 Perşembe 08:30 tarihinde eklendi.

 

Yeniden G.Saray’da forma giymek istediğini söyleyen Necati Ateş’i almak için ise sarı-kırmızılılar, kulübü Medical Park Antalya’ya takas önerisinde bulunacak
 
Galatasaray'da Ünal Aysal’ın sadeleştirilmesini ve daha nokta atış yapılacak hale getirilmesini istediği 12 kişilik transfer listesi başkanın istediği seviyeye getirildi ve alınacak iki isim belirlendi. Bir sağ kanada, bir de forvete takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılıların gündemindeki futbolcular ise Belçika’nın Anderlecht takımında forma giyen Guillaume Gillet ve Antalyasporlu Necati Ateş.
 
41 ay önce Anderlecht’in kapısını çalan ve Matias Suarez’i isteyen sarı-kırmızılılar Belçika ekibinin 10 milyon Euro istemesi üzerine Arjantinli golcüden vazgeçerken, şimdi taraflar Guillaume Gillet için biraraya gelecek. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Belçikalı futbolcu bu sezon 17 maçta 10 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde de 8 maçta 5 gol, 1 asistle takımının gruptan çıkmasında önemli bir rol oynadı.
 
AYSAL: YAPMAYALIM NOKTASINDAYIZ 
 
4 yerli  oyunculara için yüksek paralar vermek istemeyen ancak kariyerli ve her an takıma girebilecek futbolcular için keseyi açmaya hazır olan sarı-kırmızılıların 7 milyon Euro civarında bir rakama Guillaume  Gillet transferini bitirmesi bekleniyor. 
 
Transfer çalışmaları ile ilgili olarak dün “Fiyatlar çok yüksek olduğu için piyasada karışıklık var. Afrikalı alsanız Afrika Kupası’na gidecek olmaları nedeniyle maçlarda oynayamayacaklar. Zaten ligin süresi kısa. Türkler için istenen rakamlar çok yüksek. İş transfer yapmayalıma kadar geliyor. Fakat şu an için bir sağ kanat oyuncusu alacağız gibi gözüküyor” diyen başkan Ünal Aysal isim vermese de Guillaume  Gillet’i işaret etti.
 
BU arada adının G.Saray’la anılmasından rahatsızlık duymadığını belirten ve yeniden büyük takımda oynama özlemi olduğunu belirten Necati Ateş için ise Antalyaspor’a takas önerileceği ifade edildi.
 

Vatan Gazetesi