Hem golcü, hem Krasiç

Fenerbahçe'nin hocası, Juventus'ta yedek kalan eski göz ağrısı Sırp oyuncu ile kaliteli bir santrforun şampiyonluk için yeterli olacağını savundu

Hem golcü, hem Krasiç
24 Kasım 2011 Perşembe 09:58 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman takımın bu sezon şampiyonluk yarışında iddialı olabilmesi için yönetimden devre arası iki transfer istedi.
 
Eskişehir maçından sonra kadronun yetersizliğini üstü kapalı bir şekilde dile getiren ve yeni isimlerin alınması gerektiğini savunan Kocaman'ın, yöneticilerle yaptığı toplantıda ayrıntılı bir rapor sunduğu öğrenildi.
 
Kocaman'ın, Juventus ile yollarını ayırmak üzere olan Sırp oyuncu Krasiç ile bir forvet oyuncusu almak istediği, bu konuda görüşüne başvurmak ve onayını almak için Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım ile de bir görüşme yapacağı bildirildi.
 
İki sezon önce de Krasiç ile dirsek temasına giren ancak Sırp oyuncunun tercihini Juventus'tan kullanması üzerine rotayı Dia'ya çeviren Aykut Kocaman'ın, İtalya'da umduğunu bulamayan ve yedek kulübesinden kurtulamayan Krasiç'i kiralama formülü ile kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Ziegler transferinde etkin rol oynayan Asbaşkan Ali Koç'un yine devreye girmesi ve Krasiç'i de bu yolla sarı-lacivertli ekibe kazandırması bekleniyor.
 
Yıldırım’la görüşecek
Gençlerbirliği maçı sonrası soluğu başkanın yanında alacak olan Kocaman, takımın son durumunu ve transferde yapılması gereken eylemleri bizzat Yıldırım’a anlatıp, yönetimin harekete geçmesini isteyecek.
Bilindiği gibi önceki gün Alex de taraftarlar ile twitter hesabından yaptığı sohbette şampiyonluk için mevcut kadronun yeterli olmadığını söyleyerek, hocasına destek vermişti.