Hem Kalıcı Hem de Besleyici Bir Mat Ruj Deneyimi

Kadınların en vazgeçilmez kozmetik ürünlerinden biri de hiç kuşkusuz ki rujlar. Yüzde belirgin bir etki yaratmak adına seçilen rujlar özelikle dudakları dolgun ve çekici gösteren en önemli detaylardan biri

Hem Kalıcı Hem de Besleyici Bir Mat Ruj Deneyimi
26 Şubat 2018 Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi, 1.412 kez okundu.

Kadınların en vazgeçilmez kozmetik ürünlerinden biri de hiç kuşkusuz ki rujlar. Yüzde belirgin bir etki yaratmak adına seçilen rujlar özelikle dudakları dolgun ve çekici gösteren en önemli detaylardan biri. Rujlarda zaman içerisinde evrimleşen bir özelliğe sahip. İlk zamanlarda sadece kırmızı ve bordo renklere sahip olarak kullanılan rujların yerini artık farklı renk tonlarındaki ve dokulardaki rujlar aldı. Değişen dünya içerisinde birkaç yıl öncesine kadar parlak ve ışıltılı tonlara sahip rujlar ilk sırayı alırken, şimdilerde mat ve pastel tonlara sahip ürünler ön plana çıkmış durumda.
 

Her geçen gün kıyafetlerdeki ışıltının artması buna bağlı olarak makyaj tonlarında da farklılığa neden oldu. Artık göz makyajları çok daha ışıltılı bir hale gelirken bunun tersi olarak da dudaklar sadelik arayışına büründü. Kadınların mat ve kalıcı rujlara olan tutkusu aynı zamanda gün boyu ruj tazeleme derdine de son vermiş oldu. Mat rujların yarattığı tek ve en büyük problem ise elbette dudakta kuruluk hissine neden olmaları. Oysa artık bu sorunu ortadan kaldırmanın da bir çaresi var.
 

Bitkisel içerikli ürünlerin kozmetik alanında bir hayli revaçta olması ile birlikte bu alanda ürünler çıkartan markalara gösterilen ilgi de artmış durumda. Şimdiye kadar denediğiniz, makyaj çantanızda ağırlık yapan ve dokusundan hoşlanmadığınız tüm o mat rujları çöpe atabilirsiniz. Size denemekten çok büyük keyif aldığım, dudaklarıma ultra mat bir görüntü sağlarken aynı zamanda kurumasını da engelleyen Yves Rocher’nin mat kalıcı rujuna duyduğum hayranlığı anlatmak istiyorum. Bitkisel formüle sahip olan bu mat kalıcı ruj, aynı zamanda 8 muhteşem rengi ile girdiğiniz her ortamda dikkatleri ağzınızdan çıkan sözcüklere çekecek. İster gece dışarı çıkarken ister gün içerisinde tercih edeceğiniz bu mat rujlar ile artık dudaklarınızı günün her saatinde vazgeçilmez hale getirebileceksiniz.
 

Yves Rocher’nin yeni piyasa sürdüğü mat kalıcı rujuna internet sitesine girerek sahip olabilir, cildinize ve kendinize bu muhteşem ürün sayesinde bakım yapma şansı bulabileceksiniz. Dudaklarınızı koruyan ama aynı zamanda eşsiz renkleri ile canlandıran bu mat ruj ile artık istediğiniz görüntü elinizin altında olacak.