Hemşirelik öğrencisi toprağa verildi

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girip, av tüfeğiyle intihar ettiği ileri sürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Mevlüt Karakaya, memleketi Manisa'ın Kırkağaç İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

08 Mayıs 2013 Çarşamba 19:34 tarihinde eklendi.

 

Ege Üniversitesi Hemşirelik Meslek Yüksekokulu 1'nci sınıf öğrencisi Mevlüt Karakaya, salı günü saat 09.30 sıralarında, Çamdibi Semti, 4101 Sokaktaki evlerinde av tüfeğiyle intihar etmişti.

Üzerinden intihar nedenini belirtir bir not çıkmayan Karakaya'nın, bir süre önce sevgilisinden ayrıldığı için bunalımda olduğu ileri sürüldü. Karakaya'nın İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından öğle saatlerinde yakınları tarafınan alınan cenazesi memleketi Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ne götürüldü. Buradaki İmam Azam Camisi'nde, ikindi vakti Karakaya için cenaze töreni düzenlendi.

Törene, CHP Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri, Ege Üniversitesi'nde öğretim üyeleri, Karakaya'nın yakınları ve arkadaşları katıldı. Kılınan namazın ardından Karakaya'nın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi ilçe mezarlığa götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

DHA