Her an Aslan olabilir

Eboue’nin Afrika Kupası’na gidecek olması ve Sabri’nin geçmeyen sakatlığı nedeniyle bu mevki için arayışa geçen sarı-kırmızılılar yolu yarıladı.

Her an Aslan olabilir
28 Aralık 2011 Çarşamba 11:14 tarihinde eklendi, 1.266 kez okundu.

 

Sağ kanadın her yerinde oynayabilen Anderlecht’in 27 yaşındaki yıldızı Guillaume Gillet'i  yakın takibe alan Galatasaray , astronomik bir rakam istenmezse transferi bitirecek.
 
Eboue’nin Afrika Kupası’na gidecek olması ve Sabri’nin bir türlü atlatamadığı sakatlığın ardından Fatih Terim, sarı-kırmızılı yöneticilere transfer harekâtı olarak Belçika’yı hedef gösterdi.

Fatih Terim'in  işaret ettiği isim ise Anderlecht’in 27 yaşındaki oyuncusu Guillaume Gillet. 2008’den beri Anderlecht formasını giyen Gillet ilk sezonunda sağ bek pozisyonunda görev alırken, zamanla kendisini geliştirdi ve sağ kanada terfi etti. Hatta bu sezon UEFA Avrupa Ligi dahil olmak üzere oynadığı 26 maçta 16 gol atarak, takımının en skorer oyuncusu durumuna geldi.
 
Eğer Terim 9 kez Belçika Milli Takımı’nda da görev almış Guillaume Gillet'i oyuncuyu kadrosuna katmayı başarırsa sadece sağ bek için değil bütün sağ kulvara merhem olacak bir oyuncu kazanmış olacak.

Guillaume Gillet'in Galatasaray'a transerindeki tek sorun 2013’e kadar Anderlecht’le olan kontratı. Galatasaraylı yöneticiler İmparator’un direktifi üzerine Anderlecht ile bağlantıya geçtiler. Astronomik bir rakam talep edilmezse Guillaume Gillet, büyük ihtimalle Galatasaray'a transfer olacak.