Her galaya başka saç

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ulusal jüri üyesi Songül Öden, 6'ncı gününe giren festivalde her gala gününe ayrı bir saç stiliyle geldi.

Her galaya başka saç
15 Ekim 2014 Çarşamba 20:09 tarihinde eklendi, 1.015 kez okundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 51'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 5 gün geride kaldı. 10 Ekim Cuma günü Antalya EXPO Center'da düzenlenen geceyle sinemaseverlere 'Merhaba' diyen festivalde 5'inci günün sonunda 'Ulusal Uzun Metraj' film yarışma kategorisinde Yılmaz Erdoğan başkanlığında Bülent Emin Yarar, Ebru Ceylan, Hayk Kirakosyan, İskender Pala, Meral Çetinkaya, Selim Şükrü Atakan ve Songül Öden'den oluşan ulusal jüri 6 film izledi. 
 
Cumartesi gecesi Altın Portakal'ın en iyilerinin açıklanacağı geceyle sona erecek festivalin 6'ncı gününde gala gösterimleri Ayhan Sonyürek'in 'İyi Biri' filmiyle başladı. Ulusal jüri ve film ekibinin katılımıyla gerçekleşen gösterime jüri üyesi Songül Öden yine farklı bir saç tasarımıyla katıldı. 
 
İlk galayı yapan 'Neden Tarkovski Olamamıyorum' filmine gelirken dalgalı fönlü bir stili tercih eden Öden, bugüne kadar topuz denedi, saçlarını kıvırcık yaptı, ensede topladı. Öden, İyi Biri Film'in galasında ise dün uçlarını kıvırcık yaptırdığı saçlarını toplayarak yine farklı bir stil denedi.
 
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde tarzını hiç değiştirmeyen isimlerden biri oyuncu Vildan Atasever oldu. Açılış gecesi de sahneye çıkan Atasever, sonrasında saçlarını ucunu at örgüsü yaptı ve görüntüsünü hiç bozmadı. Dün 'Kuzu' filmiyle Altın Portakal'da gala yapan oyuncu Nesrin Cavadzade de hem kendi filminin galasında hem de bugün katıldığı 'İyi Biri' filminin galasında aynı saç stilini tercih etti.