"Her gece leopar giyiyorum"

Oğlu Bardo sevdiği için her gece leoparlı pijamalarını giymek zorunda olduğunu söyleyen oyuncu Sandra Bullock, "Seksi iç çamaşırlarımı uzun bir süreliğine sakladım" dedi.

Her gece leopar giyiyorum
14 Temmuz 2013 Pazar 16:55 tarihinde eklendi, 1.211 kez okundu.
Oscar ödüllü oyuncu Sandra Bullock, hayatının merkezinde 2010 yılında evlat edindiği oğlu Bardo olduğunu, tüm projelerini ona göre yönlendirdiğini ifade etti. Oğlunu video oyunlarından uzak tutmak için her gün birlikte spor yaptıklarını söyleyen Bullock, oğlu sevdiği için her gece leopar pijamalarını giydiğini, seksi iç çamaşırlarını sakladığını dile getirdi.
 
The Blind Side filmiyle 2010 yılında en iyi kadın oyuncu Oscar’ını kazanan Sandra Bullock, ödülü kazandıktan sonra eşi Jesse James tarafından aldatıldığını öğrenmiş ve boşanma davası açmıştı. Boşanmanın ardından evlat edinme kararı alan Bullock, Mart 2010’da evlat edindiği oğluna Bardo Bullock ismini vermişti. Bullock geçtiğimiz günlerde IO Donna Dergisi’ne verdiği röportajda hayatında Bardo’dan başka erkek olmadığını itiraf etti.
 
'BAZEN KENDİMİ ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM'
Güzel oyuncu “Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum. Annelik zor bir iş. Her gece leopar desenli pijamalarımı giymek zorunda kalıyorum çünkü bu oğlumun çok hoşuna gidiyor. Seksi iç çamaşırlarımı uzun bir süreliğine sakladım. Tek önceliğim oğlum” şeklinde konuşurken, oğlunu video oyunlarından uzak tutmak için her gün birlikte spor yaptıklarını ifade etti. Bullock son olarak merakla beklenen Gravity adlı bilimkurguda rol almıştı.

NTV