"Her gün yeni yasaklar getiriliyor"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, AK Parti iktidarının, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olayının ardından yolsuzlukları kapatmak için ülkede her gün yeni yasaklar getirdiğini söyledi.

Her gün yeni yasaklar getiriliyor
07 Şubat 2014 Cuma 21:51 tarihinde eklendi, 1.014 kez okundu.


MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde partisince düzenlenen seçim karargah bürosunun açılışına katıldı.

Durmaz, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetini eleştirdi. Türkiye’de her gün yeni yasakların getirildiğini belirten Durmaz, "Türkiye’de yasaklar azaldı mı? Arttı mı? daha dün Meclis'ten bir torba kanunu geçirdiler. İnternete sınırlama getiren, halkın-vatandaşın bilgi almasını engelleyen, kısıtlayan ve onlara da kontrol etme ihtiyacı ile çıkarılan yasa Meclis'ten geçti.” dedi.

Durmaz, “AK Parti’nin yolsuzluk yapacağı 2004 yılından belliydi. Özelleştirme İdaresi'nin tamamına yolsuzluk bulaştırdılar. Biz o zaman da ikaz ettik. Bunların yolsuzlukla mücadele gibi bir niyeti yoktu. Ama bizlere inanmadılar. Şimdi her şey gözünüzün önünde, şimdi her şey somutlaştı." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, MHP Boğazlıyan Belediye başkan adayı Feramuz Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Tuncer Bozyokuş, MHP İl Başkanı Cevdet Kaya ve partililerin katılımı ile seçim karargah bürosunun açılışı gerçekleştirildi.


CİHAN