"Her kulvarda iyi bir sezon geçiriyoruz"

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe Ülker’i 81-78 mağlup ederek yarı finale çıkan Pınar Karşıyaka Baş antrenörü Ufuk Sarıca, “Her kulvarda iyi bir sezon geçiriyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

21 Mayıs 2013 Salı 23:10 tarihinde eklendi.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Sarıca, Fenerbahçe Ülkerk karşısında alınan galibiyetten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Ligde play off yarı finaline kaldıklarını hatırlatan Sarıca, “Her kulvarda iyi bir sezon geçiriyoruz.

Pınar Karşıyaka 9 yıldır yarı final oynamamıştı. Rakibimiz Avrupa Ligi için kurulmuş ve şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biriydi. Maç içinde tecrübe eksikliğinden dolayı zaman zaman hatalar yaptık. Maçı daha erken koparabilirdik. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Muhteşem taraftarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Pınar Karşıyakalı basketbolculardan Caner Topaloğlu ise yarı finale yükseldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu yılki mücadelemizi play-off yarı finaliyle taçlandırdık. Avrupa Ligi ekibini 2-0 yenmek kolay değil. Önümüzde Galatasaray Medical Park serisi var. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

Fenerbahçe Ülker Baş antrenörü Ertuğrul Erdoğan ise maç sonrası basın toplantısına katılmadı.


CİHAN