'Her şeyi planladım, evlenelim'

Ceyda Düvenci, eşinin kendisine yaptığı ilginç evlenme teklifini anlattı.'Mutluluğa Açılan Sofralar' programına konuk olan Ceyda Düvenci, Kuzeni Zeynep'in eşiyle kendi eşinin çocukluk arkadaşları olduğunu ve bu

03 Eylül 2009 Perşembe 12:50 tarihinde eklendi.

Ceyda Düvenci, eşinin kendisine yaptığı ilginç evlenme teklifini anlattı.

'Mutluluğa Açılan Sofralar' programına konuk olan Ceyda Düvenci, Kuzeni Zeynep'in eşiyle kendi eşinin çocukluk arkadaşları olduğunu ve bu vesileyle bir kaç yıl öncesinden de tanıştıklarını anlatan Ceyda  Düvenci,  "Biz eşimle 8 sene önce tanıştık. Arkadaştık ama o beni ilk gördüğü gün 'Tamam, ben Ceyda ile evleneceğim' demiş. Evine gitmiş anneannesi ve annesine 'Ben evleneceğim kızı buldum. Zeynep'in kuzeni' demiş. Beni göstermiş ama demiş 'Biraz bekleyeceğiz'" diyerek eşinin yıllar önce kendisiyle evlenmeyi kafasına koyduğunu anlattı.

Engin Akgün ile uzun yıllardır arkadaş olduklarını ancak geçen yıl 7 Haziran'da bir seyahatten gelirken kendisini havaalanında karşıladığını anlatan Ceyda Düvenci, o günlerde aldığı bir evi kendisine göstermek istemiş.Yolda eşinin aniden "Evlenir misin benimle?" teklifi üzerine çok şaşırdığını ve "Nasıl yani, biz arkadaştık. Ben böyle bir şeyin hiç hayalini kurmamıştım" dediğini anlatan Ceyda Düvenci, "Ben herşeyi hayal ettim herşeyi planladım. Biz evlenelim" sözleri karşısında daha da şaşırmış.Ceyda Düvenci, eşinin bir yüzük çıkarması üzerine "Nasıl, yani biz... bir dakika, düşünmemiştim" sözlerine karşılık "Sen hiç bir şeyi düşünme artık. Bu yaşa kadar zaten herşeyi fazla düşündün. Ben düşüneceğim artık bundan sonra herşeyi. Sen işine gücüne bak. Mesleğinde ilerle. Acayip şeyler yapacaksın. Bak benimle evlen uğurlu gelecek hayat sana" dediğini anlattı.Bunun üzerine 'Peki' yanıtını veren Ceyda Düvenci, bu kez eşinin çok şaşırdığını, "Nasıl yani?" diyerek bu kadar çabuk kabul etmesini beklemediğini ve "Ben en azından 3-4 kez beni zorlarsın diye alternatif bir kaç plan yapmıştım kendime" dediğini söyledi.Düvenci, şimdi eşi olan Engin Akgün'ün teklifini kabul etmemesi halinde 4 ayrı plan daha hazırlamış olduğunu ve hatta evlilik konusundaki kararını yılbaşında kuzeni Zeynep ile eşine de söylediğini anlatarak şöyle konuştu:"Çok kararlı... 2008'e girerken Zeynep'lere demiş ki 'Ben bu sene Ceyda ile evleneceğim'. Herkes gülmüş. Göreceksiniz ben şimdi sigarayı bırakıyorum, spora başlıyorum, hayatımı düzenliyorum ve ben yazın Ceyda ile evleneceğim demiş. Sonra biz yüzükle karşılarına çıkınca Nasıl yani?' dediler. Bu olaydan sonra Engin'den korktular."

televizyongazetesi