"Her teklife açığım"

Milli basketbolcu Ersan İlyasova yeni sezon için bütün tekliflere açık olduğunu söyledi.

Her teklife açığım
19 Nisan 2012 Perşembe 11:58 tarihinde eklendi.

 

NBA'de sezon sonunda Milwaukee Bucks ile kontratı sona erecek olan milli basketbolcu Ersan İlyasova, Avrupa ve Türk takımları da dahil olmak üzere tüm tekliflere açık olduğunu, ancak takımının play-off'a kalması hedefine odaklandığını söyledi.
 
Ersan İlyasova , takımının deplasmanda Washington Wizards'a 121-112 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.
 
Takımı Milwaukee Bucks'ta bu yıl NBA kariyerinin en verimli sezonunu geçiren Ersan İlyasova, bu başarılı performansıyla ilgili olarak, ''Bu pozisyonda kendimi buldum, çok iyi dakika aldım ve performansımı ortaya koydum. İyi bir sezon geçirdik. Eğer play-off'a kalırsak daha da iyi bir sezon olur bizim için'' diye konuştu.

Ersan İlyasova , gelecek sezona dair planlarının sorulması üzerine şunları söyledi: 
 
''Sezon sonunda sözleşmem sona eriyor. Seneye ne olacağını ben de bilmiyorum. Şu anda ligde 5 maç kaldı. Bu maçlara konsantre olup, play-off'a kalma hedefini düşünüyorum. Seneye ne olacağını şu anda konuşmak istemiyorum. Sezon bittikten sonra menajerimle görüşeceğiz ve ondan sonra ne olacağını göreceğiz''.
Milli basketbolcu Ersan İlyasova, yeni sezonda Avrupa'da ya da bir Türk takımında oynama ihtimaline ilişkin bir soru üzerine, ''Her teklife açığım. Bütün teklifleri aldıktan sonra kararımı vereceğim.''