"Her türlü oyuna hazırız"

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Goncharenko, ilk maçta iki takımın da gol atamadığını belirterek, "Bu kez takımlar gol atacaktır. Maçta senaryo farklı gelişebilir. Nasıl olacağı konusunda bir şey söylemek zor" diye konuştu.

20 Şubat 2013 Çarşamba 19:21 tarihinde eklendi.

 

Belarus ekibinin çalıştırıcısı Viktor Goncharenko, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle maçın seyircisiz oynanacak olmasıyla ilgili olarak şunları söyledi; "Kendi sahasında taraftarları Fenerbahçe'nin bir kozu. Taraftarlarından yoksun olmaları onlar için kötü bir şey." 
 
İlk karşılaşmada Meireles'in karşılaşmanın başında kırmızı kart görmesiyle rakiplerinin 10 kişi mücadele ettiğini vurgulayan Goncharenko, " Meireles kırmızı kart görmeseydi, ilk maçta nasıl atak yaptığını görürdük ve ona göre hazırlanabilirdik. Fenerbahçe kendi sahasında daha açık oynuyor. Her türlü oyuna hazırız" dedi. 
 
BATE Barisovlu futbolcu Aleksandr Hleb ise oynadıkları ilk maçta sahanın iyi olmadığını dile getirerek, "Saha şartları yarın burada daha iyi olacak. İki takımın da şansı yüzde 50" ifadelerini kullandı. 
 
Kendisine yaptığı hareketten dolayı Meireles'in kırmızı kart görmesiyle ilgili bir soru üzerine Hleb, "Belki de sarı olmalıydı. Fakat hakemin kararını yorumlamak doğru olmaz. Hem kırmızı hem sarı olabilirdi. Şu anda bu durumu tekrar tekrar izlemediğim için bir şey söylemem doğru olmaz" dedi. 
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI 
 
Belarus temsilcisi Bate Borisov, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. 
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda teknik direktör Viktor Goncharenko yönetimindeki antrenmanda takım son taktik çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

DHA