"Hergün iyiye gidiyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Türkiye Kupası Grup maçında Tokatspor'u mağlup etmelerinin kendileri adına memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Hergün iyiye gidiyoruz
15 Ocak 2014 Çarşamba 21:43 tarihinde eklendi.


Sarı-kırmızılı takımın Türkiye Kupası'nda Tokatspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, "Alınan galibiyetten dolayı memnunum. Birçok pozisyona girdik. Kaç tane gol kaçırdığımızı aklımda tutamıyorum. Her gün iyiye gidiyoruz. Antalya kampımızda iyi gidiyor. İlerleyen günlerde daha iyi olacağız." dedi.

Sarı-kırmızılı takımda yeni profesyonel yapılan İbrahim Coşkun içinse Mancini, "İbrahim iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum. Geleceği olan bir futbolcu. Çok mutluyum. İlk resmi maçına çıktı. Süper Lig'de oynayabileceğini gösterdi. Başka takıma gidip oynayabilir. Süper Lig'i hakettiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Alex Telles konusundaki bir soruya ise başarılı teknik adam, "Şu ana kadar alınan bir tek İzet Hajrovic var. Aramızda olmayan bir oyuncu için konuşmam doğru olmaz. Bitmesi bir transfer için yorum yapmam." cevabını verdi.


CİHAN