Herkes O'nu okuyacak

Hazreti Muhammed (sav)'in hayatının, yeni yetişen nesillere daha iyi anlatılabilmesi amacıyla, ülke genelinde başlatılan, 'Herkes O'nu Okuyor' kampanyasının Erzurum etabı için, Peygamber Yolu Derneği ile Anadolu Eğitimciler Derneği (ANADER) ortak basın açıklaması yaptı.

Herkes Onu okuyacak
01 Şubat 2014 Cumartesi 17:07 tarihinde eklendi.

Peygamber Yolu Derneği Erzurum Şube Temsilcisi Mehmet Evliyaoğlu, günümüz insanın Asrı Saaddet'te ki huzura muhtaç olduğunu ifade etti. Evliyaoğlu, huzurlu bir hayat için yetişen yeni nesillerin Hz. Muhammed (sav)'in hayatını doğru ve iyi bilmesinin gerektiğini kaydetti. Ortaokul, lise öğrencileri ve yetişkinler için üç ayrı kategoride ödüllü olarak düzenlenecek olan, 'Herkes O'nu okuyor' kampanyasına Erzurumluların büyük ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

Evliyaoğlu kampanya hakkında şu bilgileri aktardı: "Hz. Muhammed (sav)'i daha iyi tanımak ve tanıtmak için ne yapmalıyız? Bundan hareketle ülke genelinde ve Erzurum'da, 'Herkes O'nu okuyor' kitap okuma kampanyasını uygulamaya geçirdik. Amacımız, Hz. Muhammed (sav)' in örnek hayatını topluma tanıtmak, hatırlatmak. Hz. Muhammed (sav)'in rehberlik anlayışı günümüzde bütün insanlık için önemli. Milyonlarca insanın Hz. Muhammed (sav)'i doğru kaynaklardan okumasını sağlamak, doğru şekilde tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz kampanyaya katılmak isteyenler, 'www.herkesonuokuyor.com' web sitesinden kaydını yaptırabilir. Kampanya, ortaokul, lise ve yetişkinler olmak üzere üç kategoride yapılacak. Ortaokul öğrencileri için Rahime Kaya'nın, 'Efendiler Efendisi Hz. Muhammed' (sav), Liseler için Reşit Haylamaz'ın, 'Efendimiz' ve yetişkinler için Fethullah Gülen Hocaefedi'nin kaleminden 'Sonsuz Nur' kitapları seçildi. Kaybedeni olmayan bu yarışmaya il bazında yüksek katılım bekliyoruz. İl ve ülke geneli sınavlarda dereceye giren 63 kişi umre ziyareti, laptop bilgisayarın yanı sıra değişik hediyeler ile ödüllendirilecek. Yarışmanın sonuçları ise önümüzdeki Nisan ayında açıklanacak." 


CİHAN