"Herkesi şok ettik"

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Roberto Hilbert basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Herkesi şok ettik
03 Aralık 2012 Pazartesi 13:09 tarihinde eklendi.

 

Takımın şu andaki durumunu değerlendiren Hilbert, "Sezon öncesinde herkes takımın çok kötü bir dönemden geçtiğini, kötü bir takım olduğumuzu düşünüyordu. Ama şu anda ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Mükemmel bir yoldayız ve herkesi şok ettik. Şimdi yeni yıla kadar en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.
 
"TAKIM OLDUK"
 Takım olduklarını vurgulayan Alman oyuncu, "Hocamız göreve başladığında sadece oyuncular içerisinde değil, kulüp içerisinde iyi bir organizasyon olduk. Bunu yaptık ve takım olduk" dedi.
 
"Bu sene takım taraftarı daha çok heyecanladıyor. Takımda ne değişti?" sorusuna Alman oyuncu, "Son 2 yılda iyi oyuncularımız vardı ancak iyi takım olamamıştık. Takım ruhu değişti. Yönetimimiz ve teknik heyetin değiştirmek istediği buydu. Bu sene iyi karakteri olan ve yürekten oynayan oyuncularımız var. Takım ruhunu ortaya koyuyoruz" yanıtını verdi. 
 
Şampiyonluk şanslarınının sorulması üzerine ise Hilbert, "Her şey olabilir. Böyle devam edip adım adım devam etmemiz gerekir. Ancak şu an için şampiyonluk konuşmak erken. Öncelikle ilk yarıyı en iyi derecede bitirmek gerekiyor. Olaya maç maç bırakıyoruz" diye konuştu.
 
Böyle devam etmeleri durumunda bütün kupalarda yeni ve genç bir Beşiktaş yaratabiliriz" diyen Hilbert, takımın kolay gol yediği eleştirileriyle ilgili olarak da, "Takım olarak bir defans sorunu yaşıyoruz. Bu sadece savunmadan kaynaklanan sorun değil. Her takımdan gol yedik. Takım oyunu oynuyoruz; ama bunu daha da geliştirmemiz gerekir. Zaman zaman daha fazla konsantre ve iletişime ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
 
(Lig TV)