Herşeyden vazgeçti, gidiyor

Nihat Kahveci, 2 senelik alacağından vazgeçerek Siyah-beyazlı kulüpten sezon sonunda ayrılmak istediğini söyledi

Herşeyden vazgeçti, gidiyor
05 Mayıs 2011 Perşembe 13:04 tarihinde eklendi, 1.206 kez okundu.

 

Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'yla masaya oturan Nihat Kahveci, 2 senelik alacağından vazgeçerek Siyah-beyazlı kulüpten sezon sonunda ayrılmak istediğini söyledi
 
Konyaspor maçında sahada Quaresma’yla, stat dışında da bir gazeteciyle kavga eden Nihat Kahveci, sezon sonu Beşiktaş’tan kesin olarak ayrılıyor.
 
Dünkü idman sonrası transfer komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’yla görüşen tecrübeli golcü, “Alacaklarımdan vazgeçiyorum. Sezon sonu takımdan ayrılacağım” dedi.
 
Camianın beklentilerini karşılayamadığı için oldukça üzgün olduğunu belirten Nihat, “Daha önce de size ayrılmak istediğimi iletmiştim. Yaşadığım şanssız sakatlıklardan dolayı bir türlü eski formuma ulaşamadım.
 
5 MİLYONDAN VAZGEÇTİ
 
Bana ödeyeceğiniz parayla kulübe daha faydalı olabilecek transferler yapabilirsiniz. Bugüne kadar hakettiğim paradan da sizin uygun gördüğünüz kadarıyla indirim yapacağım. Kalan 2 senelik sözleşmem gereği almam gereken 5 milyon eurodan ise vazgeçiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Cengiz Zülfikaroğlu da kariyeri başarılarla dolu olan golcü oyuncuya yaptığı bu fedakârlıktan dolayı teşekkür ederken, Nihat Kahveci’ye başarıla diledi.