"Hiçbir insanımız kıyıda köşede kalmasın"

Bingöl'de bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz hükümet projelerinin sürekli insan odaklı olduğunu belirterek, ''Hiçbir insanımız kıyıda köşede kalsın istemiyoruz.'' dedi.

Hiçbir insanımız kıyıda köşede kalmasın
19 Ocak 2014 Pazar 18:56 tarihinde eklendi.


Bingöl'de bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sancak beldesi, Adaklı ilçesi ve Kiğı ilçesini ziyaret etti. İlçelerde kaymakamları ve belediye başkanlarını ziyaret eden Bakan Yılmaz yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Kiğı 2'nci Jandarma Alay Komutanlığı'nı da ziyaret eden Bakan Yılmaz, Yarbay Nadir Çelik’den alay hakkında detaylı bilgi aldı.

Hükümetin sürekli insan odaklı politikadan yana olduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, ''Bizim bütün politikalarımızın merkezinde insan var. Hiçbir insanımız kıyıda köşede kalsın istemiyoruz. Hiçbir insanımız ben uzaktayım, bana ulaşılmadı desin istemiyoruz.

Dolayısıyla en ücra bölgelere, en ücra yerlere kadar hizmetlerimizi taşıyor, götürüyoruz ve SODES dediğimiz Sosyal Destek Programıyla özellikle imkanı kısıtlı olan insanlarımıza bir fırsat eşitliği sağlamak için gerekli projeleri yapıyoruz Bingöl’de de bu anlamda çok sayıda proje yürüttük.'' şeklinde konuştu. 


CİHAN