"Hiçbir yere gitmem"

Fenerbahçe’de fazla şans bulamadığı için birçok kulübün radarına takılan Krasiç, “Tam forma girmediğim için oynamıyorum. Burada mutluyum. Kendimi gösteremedim. Bir yere gitmem” dedi

Hiçbir yere gitmem
13 Aralık 2012 Perşembe 09:30 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe’ye bu sezon katılan, ancak sarı-lacivertlilerin beklentisini tam olarak karşılamayan Milos Krasiç’in, devre arasında ayrılabileceği belirtiliyordu. Ancak Sırp futbolcu kararını verdi, hiç bir yere gitmeyeceğini açık dille ifade etti.
 
CSKA Moskova’daki performansının ardından Avrupa devlerinin listesine giren ve tercihini Juventus’tan yana kullanan Krasiç, burada istediğini elde edememiş, bu sezon başında da Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmişti. Sarı-lacivertli ekipte fazla forma giyemediği için, transfer edilmesi yüksek futbolcular arasında görülen Sırp oyuncuya Rus takımlarının talip olduğu da iddia edilmişti.
 
Menajeri aracılığıyla Krasiç’e haber yollayan kulüpler, olumsuz bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Sarı-lacivertli futbolcu, “Henüz tam forma girmediğim için oynamıyorum. Ama burada çok mutluyum. Daha kendimi gösteremedim. Bir yere gitmem” diyerek sarı-lacivertli kulüpten ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.
Ligde bu sezon sadece üç karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Milos Krasic, henüz 90 dakikayı tamamlamadı.
 
Teknik Direktör Aykut Kocaman UEFA Avrupa Ligi’nde oyuncusuna tüm maç boyunca görev verdi, onda da Fenerbahçe 3-0 yenildi.
 
Yıldız futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Pendikspor’a karşı şans buldu, dün de golünü atıp günden güne daha iyi olacağının sinyalini verdi.
 
‘Bu daha başlangıç’
 
Kariyerinin ilk golünü atan Recep Niyaz, özellikle Aykut Kocaman’a ve kendisine destek verenlere teşekkür etti. Genç futbolcu ”Bizim için iyi bir sonuç oldu. Türkiye’nin önde gelen iki takımı elendi. Biz de sürprize izin vermek istemiyorduk. Bu maça ciddiyetle çıktık.  Benim için bir başlangıç bu. İnşallah herkese farklı bir Recep izletirim” dedi

Skorer