Hidayet Türkoğlu'na şok!

Orlando Magic, çeşitli dönemlerde 9 sezon formasını giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nu serbest bıraktığını resmi internet sayfasında duyurdu.

Hidayet Türkoğluna şok!
04 Ocak 2014 Cumartesi 13:17 tarihinde eklendi.
Kulüpten yapılan açıklamada, yaklaşık bir yıldır forma şansı bulamayan 35 yaşındaki Türkoğlu'nun sözleşmesini feshettiğini ve sözleşmesi gereği yıllık 12 milyon dolarlık kazancının yarısının ödeneceği belirtildi. Hidayet Türkoğlu da sosyal medya sitesi Twitter hesabından attığı tweetde uzun yıllardır formasını giydiği Magic'in taraftarına teşekkür ederken, Orlando kentini her zaman ikinci evi olarak göreceğini vurguladı. Orlando Magic'in formasını 2004-2009 sezonları arasında giymesinin ardından kariyerine Toronto Raptors ve Phoenix Suns'ta devam eden Hidayet Türkoğlu , 2010 yılında Orlando Magic'e geri dönmüştü.
 
Milli basketbolcu 2008 yılında NBA'de Orlando Magic forması ile "En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu" ödülünü almıştı. Hidayet Türkoğlu, Orlando Magic kariyerinin en iyi oyununu ise 2009 yılı NBA playoff'un da Boston Celtics'e karşı 25 sayı ve 15 asistle oynamıştı.


DHA