Hiddink'in kaderi futbolcuların elinde

Hollanda Milli Takımı, UEFA Euro 2016 Elemeleri A Grubu mücadelesinde Amsterdam Arena Stadyumu'nda Letonya'yı konuk edecek.

Hiddinkin kaderi futbolcuların elinde
15 Kasım 2014 Cumartesi 22:05 tarihinde eklendi.

Teknik Direktör Guus Hiddink'in kaderi bu maç sonunda belli olacak. Daha doğrusu Hiddink'in kaderini futbolcuları belirleyecek.

Guus Hiddink yönetimindeki Hollanda Milli Takımı, 16 Kasım Pazar Amsterdam Arena Stadı'nda Letonya ile karşılaşacak. Hiddink, maçı kaybederse Hollanda Milli Takımı'nda ikinci saltanatı da sona erecek.

Hollanda Millit Takımı'nın dört yenilgi ve Kazakistan karşısındaki zor zaferinden sonra (3-1) Hiddink için tepkiler artmaya başladı. Özel maçta son Meksika karşısında (2-3) yenilginin ardından Hiddink'in istifa edip etmemesi için artık Letonya maçı ile son şans virajına giriliyor.

HOLLANDA 3 MAÇ TA 3 PUAN

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Hiddink yönetiminde UEFA ilk üç eleme maçı sonucunda sadece üç puan toplayabildi. Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'nın arkasında kaldı. 2 milyon nüfuslu Baltık ülkesi Letonya karşısında Hollanda'nın nasıl bir sonuç alacağı aslında çok merak ediliyor.

LEOTONYA'YI İYİ ANALİZ ETTİK

Letonya maçı öncesi Teknik Direktör Guus Hiddink, Alkmaar'da futbolcularına son antrenmanını yaptırdı. Hiddink, futbolcularına çok sayıda gol, korner atışı ve serbest vuruşlar attırdı. Antrenman sonrasında açıklama yapan teknik direktör Hiddink, "Biz Letonya'yı iyi doğru analiz ettik. En son biz hazırlık maçında Meksika'ya karşı yaptığımız hataları bu maçta tekrarlamayacağız. Futbolcularımın iyi bir sonuç almak için mücadele edeceklerinin bunu engelleyecek hiçbir hedeflere sahip olmadıklarını düşünüyorum." dedi.

Hollanda Milli Takımı Amsterdam Arena'da 16 kasım Pazar saat 18.00'da Letonya takımı ile karşılaşacak. Karşılaşmayı İsrailli hakem Liran Liany yönetecek.


İKİ TAKIMIN MUHTEMELEN İLK 11'LERİ

Hollanda Milli Takımı: Krul, van Rhijn, Vlaar, Veltman, Willems, Blind, Afellay, Sneijder, Huntelaar, Memphis, Robben

Letonya Milli Takımı: Kolinko, Gabovs, Dubra, Gorkss, Kurakins, Ikaunieks, Zjuzins, Fertovs, Visnakovs, Sabala, Visnakovs


CİHAN