Hikmet Karaman’dan, Şahin’e ziyaret

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’e ziyarette bulundu.

Hikmet Karamandan, Şahine ziyaret
06 Ağustos 2013 Salı 19:44 tarihinde eklendi.
 
UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3'üncü Ön Eleme Turu rövanşında Sırbistan’ın Vojvodina takımı ile Perşembe günü yapılacak karşılaşmayla ilgili son hazırlıkları yapan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.
 
Yaklaşık 5 ay Akdeniz Oyunları nedeniyle Mersin’de kalan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin’e iade-i ziyarette bulunduğunu belirten Karaman, “Sevgili Müdürümüz Sayın Süleyman Şahin daha önce bizi Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak, Manisapor Teknik Direktör görevindeyken ziyaret etmişti. Bu ziyaretten sonra da biz deplasmanda Trabzon’u 3-1 yenmiştik. Şimdi de UEFA kupasında çok önemli maçımız var, Perşembe günü.

Biz de sevgili Müdürümüze iade-i ziyarette bulunalım dedik. Zaten Müdürümüz uzun bir süredir Akdeniz Oyunları nedeniyle Bursa dışındaydı. Kendisine ‘hoş geldin’ diyoruz. İnşallah maç öncesi bu ziyaret de uğurlu gelir” dedi.
 
Ziyaretin ardından İl Müdürü Şahin, Teknik Direktörü Hikmet Karaman’a Akdeniz Oyunları sembolünün yer aldığı masa saati hediye etti.

DHA