Hilbert çıldırdı

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Bank Asya 1. Lig ekibi Boluspor’a mağlup olup elenmiş ve taraftarını da hayal kırıklığına uğratmıştı...

Hilbert çıldırdı
24 Mart 2012 Cumartesi 17:26 tarihinde eklendi, 1.113 kez okundu.

 

Habertürk'ün haberine göre; Devre arası ve maç sonunda ise çok ilginç diyalogların yaşandığı ortaya çıktı. Teknik direktör Carlos Carvalhal mücadele sonunda sessiz kalırken, asıl patlamayı maçın en çok çalışan isimlerinden olan Roberto Hilbert’in yaptığı öğrenildi. Karşılaşmada ileri geri çalışan Alman oyuncu, devre arasında kendini tutamadı, antrenör gibi arkadaşlarına bağırdı.
 
HILBERT'TEN HOLOSKO'YA: "ORTADA YOKSUN"
 
Hilbert’in kötü oyun sonrası soyunma odasına gittiklerinde sinirli bir şekilde “Böyle oyun mu olur! Rakibi küçümsüyorsunuz. Bu tarz devam edersek Bolu’yu eleyemeyiz” dediği öğrenildi. Hilbert’in bununla da yetinmeyip maç sonunda da iki tane yüzde 100’lük pozisyonu kaçıran Filip Holosko’yu hedef aldığı ifade edildi... Alman yıldızın takım arkadaşına dönüp “Senin daha çok hırslı ve istekli olup kendini göstermen gerekiyor ancak ortada yoksun” diye fırça attığı Slovak oyuncunun da bu eleştiriler karşısında sessiz kaldığı öğrenildi.
 
CARVALHAL SUSTU
 
Hilbert dayanamayıp arkadaşlarına sert yüzünü gösterirken, teknik direktör Carlos Carvalhal sessiz kaldı. Portekizli teknik adamın maç sonunda ve İstanbul yolculuğunda da takımla hiç konuşmadığı ve susmayı tercih ettiği ifade edildi.