Hilbert'i ağlattılar

Beşiktaş’ta yaşanan değişim rüzgarı gözyaşı getirdi. Emektar masör İlia Ginovic’in ayrılması Hilbert’i ağlattı. Alman yıldız yeni ortamdan dert yandı: "Burası daha önce çok güzeldi, ama sanki şimdi yabancı bir yerdeyim"

Hilberti ağlattılar
05 Temmuz 2012 Perşembe 10:38 tarihinde eklendi, 1.202 kez okundu.

 

Yeni bir yapılanmaya giren Beşiktaş’ta, teknik heyet ve kadro bazında yaşanan değişikliklerin yanı sıra bazı kulüp çalışanlarının da işine son verilmesi alışıla gelmedik durumları da ortaya çıkarıyor. Teknik direktör Samet Aybaba’nın bazı futbolcuları kadroda görmek istemediğini belirtmesinin yanı sıra kulübün emektar masörü İlia Ginovic’in de görevine son verdi.
 
Habertürk'ün haberine göre; bu son olay ve kulüpteki genel değişiklikler ise en çok Roberto Hilbert’i etkiledi. Hilbert’le arası bir hayli iyi olan masör Ginovic, 28 yaşındaki oyuncunun yanına giderek “Sana son bandajımı saracağım. Görevime son verildi, artık ayrılıyorum” sözlerini kullandı. Bu haber karşısında oldukça şaşıran ve üzülen Hilbert’ın birden ağlamaya başladığı belirtildi.
 
‘UMARIM TOPARLARIZ’
Üzüntüsünü dışa vuran Alman oyuncunun sözleri ise bir hayli ilginçti. Şu anda takımla idmanlara çıkan tek yabancı olan Hilbert’in “Burası daha önce çok güzel bir yerdi, ancak şu anda her şey değişmiş. Birkaç gün önce tesislere geldiğimde sanki yabancı yere gelmiş gibi hissettim. İnşallah toparlar ve eski havamızı yakalarız” dediği öğrenildi.
 
KEÇECİOĞLU DA GİTTİ
Yaprak dökümünün son halkası da belli oldu. Portekizli oyuncuların tercümanlığını yapan Tuğkan Keçecioğlu’nun gönderildiği, yerine Arda Kabaklı’nın getirildiği belirtildi.