Hıncal da Fazıl Say'a saydırdı

TV 8 ekranlarına konuk olan Hıncal Uluç, Fazıl Say’ın ’Arabesk dinleyen vatan hainidir’ sözlerine tepki gösterirken, ünlü pyaniste ilginç bir tavsiyede bulundu.

Hıncal da Fazıl Saya saydırdı
22 Kasım 2012 Perşembe 21:00 tarihinde eklendi.

 

"GİT FAZIL GİT"
Daha önce İslam’a yönelik sözlerinden ötürü eleştiri oklarının hedefi olan Fazıl Say’a köşe yazısında, "Git Fazıl git!.. Tıpkı Arda’yı özlediğim gibi, seni de çok özleyeceğim, ama git!.. " diyerek sahip çıkan Hıncal Uluç, son olarak ’Arabesk dinleyen vatan hainidir’ diyen Say’ı eleştirdi. 
 
"ZATEN KAPKARANLIK UYANIYORUZ"
 
Arabesk müziği bestelerinden ve sözlerinden dolayı sevmediğini belirten Uluç, Orhan Gencebay’ın seslendirdiği Bir Teselli Ver parçasını hatırlatarak bu parçadaki vurguların Türkçe olmadığını savundu. Türkçe ’de birinci hecede vurgu olmaz diyen Uluç, "Türkçe’de vurgu Son hecede olur. Arabesk müziğe yönelik eleştiriler şarkı sözlerine. Benim itirazım laflara. Zaten kapkaranlık uyanıyoruz güne" ifadelerini kullandı.
 
"SENİ KİMSE DİNLEMEZ"
Fazıl Say’ın ise arabesk müzikle ilgili söylediklerine hiçbir zaman destek vermediğini belirten Uluç,   Ünlü piyanistin ’Arabesk dinleyen vatan hainidir’ sözlerine ise sert tepki göstererek; "Sen böyle dedin mi noktayı koydun mu seni kimse dinlemez" dedi.

Medyaradar