Hıncal Uluç'a 'biipp! yanıtı

Aykut Kocaman, Bate Borisov maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, bir gazetede hakkında yapılan yoruma oldukça sert bir tepki gösterdi.

Hıncal Uluça biipp! yanıtı
15 Şubat 2013 Cuma 10:21 tarihinde eklendi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Neman Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, soruların bitmesinin ardından bir gazetede hakkında yapılan yoruma oldukça sert tepki gösterdi. 

 
Özel bir açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Kocaman, bu açıklamaların Belaruslu gazetecileri ilgilendirmediğini ve tercüme edilmemesini istedi. Gergin olduğu görülen Kocaman, basın toplantısına gelmeden önce gördüğü bir haber ile ilgili olarak “İçimdekileri söylemek zorundayım. İçimden geçen her şeyi söylemek istemiyorum ama birkaç şeyi söyleyeceğim” diye konuştu. 
 
Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim işimiz performans işi, eleştiriye açık, saygı duyuyorum herkese, özellikle gazetecilere, beni tanıyanlar da bu konuda bana hak veriyordur. Kimseye bugüne kadar yan bile bakmadım. Bir gazetede çıkan, terbiye sınırlarını aşan haberle ilgili olarak içimdekileri söylemek zorundayım. 'Hıncal Uluç'tan en kısa Kocaman yorumu biiip' diye bir haber var. Halil Özer'den 'Biiip'in ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Beni seyrediyorsa da ona haber gönderiyorum. Güzel bir şeyse bileyim, değilse de sahibine iade ediyorum. Usta demiş. Ustalar böyle olursa zaten geldiğimiz hali başka türlü anlatmanın mümkünü yok. Allah müstahakını versin demekten başka elimden başka bir şey gelmiyor. Bunların da bu tip düşünen insanların da Allah müstehakını versin, başka söyleyecek bir şey yok. Antrenörlük kötü olabilir, hepsi hikaye ama seviye malesef bu. Yazıklar olsun.” 
 
Konuşması esnasında elindeki gazete kupürünü muhabirlere gösteren Kocaman, daha sonra hınçla kalkarak salonu terk etti.

CİHAN