Hint keneviri tarlasında elektrikli tuzak

Samsun'un Çarşamba ilçesinde ektiği Hint kenevirleri 'çalınmasın' diye elektrikli tuzak kuran şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi

Hint keneviri tarlasında elektrikli tuzak
20 Ağustos 2013 Salı 16:27 tarihinde eklendi.

Edinilen bilgiye göre, Hint keneviri ekildiğine dair alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Çaltı köyünde oturan Levent Albaş'a (54) ait eve operasyon düzenledi.

Evin bahçesinde söküp kurutulmaya bırakılmış 2,5 kilo esrar maddesi ile evde 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçiren ekipleri en çok şaşırtan ise Hint kenevirinin ekili olduğu yerin dört bir yanına çevrili çitlere elektrik kablosu ile şehir şebekesinden elektrik çekilerek tuzak kurulması oldu. Operasyon anında evde olmayan ancak sonrasında polise teslim olan Albaş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulandı. Sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı Albaş, "Esrar yapmak için dişi Hint keneviri ektim. Elde edeceğim esrarı kendim içmek için bulunduruyordum. Ancak, kimseye satmak niyetinde değildim. Geçen yıl da mısır tarlasına ektiğim dişi Hint kenevirlerini çaldılar. Bu yıl da 'hırsız çalmasın' diye elektrikle tuzak kurdum. Yine de çaldılar." dedi.

Polisteki sorgusu tamamlanan şahıs olayın meydana geldiği Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Levent Albaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.


CİHAN