Hintli milyarder, Bodrum'da

FORMULA-1'deki 'Sahara Force İndia' takımının patronu Hintli milyarder 61 yaşındaki Prens Vijay Mallya'nın 95 metrelik süper lüks yatı 'Indian Empress', Bodrum'a geldi.

Hintli milyarder, Bodrumda
28 Temmuz 2015 Salı 18:56 tarihinde eklendi.
FORMULA-1'deki 'Sahara Force İndia' takımının patronu Hintli milyarder 61 yaşındaki Prens Vijay Mallya'nın 95 metrelik süper lüks yatı 'Indian Empress', Bodrum'a geldi. Yalıkavak Koyu'na giremeyen İngiliz bayraklı yat, karadan 2 mil açıkta demirledi. Ailesiyle tatile gelen Prens Mallya, bir saat boyunca jet-ski'ye bindi.
 
İngiltere, ABD ve Hindistan başta olmak üzere 50'ye yakın ülkede alkollü içecek, gayrimenkul, gübre, havacılık alt yapısı ve akaryakıt sektöründe yatırımları bulunan ve otomobil yarışlarında bizzat piste inerek takımının başında yer alan Hintli yatırımcı Prens Vijay Mallya, Rekha Mallya, oğlu Sidhartha Mallya, kızları Leana Mallya (21), Tanya Mallya (18) ve Laila Malya (23) ile Akdeniz ve Ege'deki tatilleri kapsamında Yunanistan'ın Sisam Adası'ndan dün akşam Bodrum'a geldi. Prensin, Yalıkavak Koyu açıklarına demirleyen süper lüks yatı Indian Empress, yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekti.
 
BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPTILAR
 
Prens Mallya, bugün öğle saatlerinde yatında görevli su sporlarından sorumlu bir kadın görevlinin kullandığı jet-ski'ye binerek koyda 1 saat gezdi. Mallya, su sporları yaparken eşi ve çocukları ise Yalıkavak ve bodrum Çarşıları'nda gezip, bol bol alışveriş yaptı. Hintli milyarderin eşi Rekha Mallya, satın aldığı, Bodrum'da doğal kök boyası iplerle, elde dokunmuş 24'er metrekarelik 3 halıya toplam 8 bin 500 euro (26 bin 146 lira) ödediği öğrenildi. Prens Mallya'nın ailesi ile birlikte bu akşam Palmarina'daki Billiaonaire Club'ta eğleneceği, yarın ise tatiline devam etmek üzere Yunanistan'ın Mikanos Adası'nda devam edeceği öğrenildi.
 
KATAR KRALİYET AİLESİ İÇİN YAPILMIŞTI
 
Mallya, 2000 yılında Katar Kraliyet Ailesi için yapılıp, 'Al Migrap' adıyla denize indirilen yatı, 9 yıl önce 120 milyon euroya satın aldı. İsmi 'Indian Empress' olarak değiştirilen yatta, mini denizaltı, helikopter pisti, yatak odaları bağlantılı üç asansör, spor salonu, güzellik salonu, jakuzi, sauna, buhar odası, ünlü sanatçı Elton John'un kuyruklu piyanosu, masaj odası ve su sporları merkezi bulunuyor. Yatta, 32 personel görev yapıyor.