Hırsız, katil çıktı

ADANA'da 23 yaşındaki Ferit Ber, hırsızlık için girdiği evin sahibi Uğur Berkyez tarafından yakalandı. Üzerinden 65 lira para ile Berkyez'in eşine ait güneş gözlüğü çıkan ve olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Ber'in, cinayet suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı.

Hırsız, katil çıktı
30 Eylül 2016 Cuma 10:13 tarihinde eklendi.
Olay, merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuyan Uğur Berkyez, sabaha karşı salondan gelen sesler üzerine uyandı. Yatak odasından çıkan Berkyez, salonda Ferit Ber ile burun buruna geldi. Uğur Berkyez, müdahale edip etkiiz hale getirdiği Ferit Ber'i, çağırdığı polislere teslim etti. 
 
Gözaltına alınan şüpheli kendini farklı bir isimle tanıttı. Üzerinden 65 lira ile girdiği evin sahibi Uğur Berkyez'in eşine ait güneş gözlüğü çıkan şüphelinin Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan parmak izi incelemesi sonucu Ferit Ber olduğu belirlendi.
 
Ferit Ber'in suç kaydını araştıran polis, cinayet suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis ve Batman 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından da hükümlü ve tutuklunun kaçmasına yardım etmek suçundan arandığı ortaya çıktı. Ferit Ber, işlemlerin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)