Hırsızlar yaşlı çifti balkondan attı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 93 yaşındaki İbrahim ve 75 yaşındaki Emine Kurtoğlu’nun evine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yaşlı çifti balkondan attı.

13 Ekim 2013 Pazar 18:40 tarihinde eklendi, 1.373 kez okundu.

Yaşlı adam hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi Emine Kurtoğlu, hastaneye kaldırıldı. Yaşlı çifti atan kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Olay, dün gece Kuyucak ilçesinin Başaran beldesinde yaşandı. İbrahim ve Emine Kurtoğlu, gece evden sesler gelmesi üzerine uyandı. Yaşlı çift, kalktıklarında karşılarında tanımadıkları kişi da kişileri gördü. Eve hırsızlık amacıyla girdiği tahmin edilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ile yaşlı çift arasında kısa süre boğuşma yaşandı.

Gözü dönmüş kişiler ilk önce birinci katta bulunan evin balkonundan İbrahim Kurtoğlu’nu, ardından da eşi Emine Kurtoğlu’nu attı. Daha sonra eve giren yabancı şahıslar kaçarak izlerini kaybettirdi. Balkondan atılan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken eşi Emine Kurtoğlu ağır şekilde yaralandı.

Saatlerde yaralı halde eşinin yanında yaralı halde bekleyen yaşlı kadını, sabah olduğunda komşuları fark etti. Yaşlı kadın ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşlı adamın cenazesi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kuruma’na gönderildi. Jandarma olayı aydınlatmak için soruşturma başlattı. İlçedeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Yaşlı çiftin oğullarından Soner Kurtoğlu, her hangi bir düşmanlarının olmadığını, eve hırsızlık amacıyla giren gözü dönmüş kişilerin anne babasını balkondan attığını söyledi.


CİHAN