Hırvatça Çeviri

Yapı itibariyle Sırpça ile benzerlik gösteren Hırvatça Slav dil ailesinde yer alır. Aralarındaki benzerlik nedeniyle Sırp Hırvat dili olarak da bilinen dil Boşnakça ile de küçük farklılıklara sahiptir. Bu dile ilişkin Hırvatça çeviri çalışmaları tecrübeli kişiler tarafından yapılır.

Hırvatça Çeviri
30 Mayıs 2022 Pazartesi 09:58 tarihinde eklendi, 1.866 kez okundu.

Yapı itibariyle Sırpça ile benzerlik gösteren Hırvatça Slav dil ailesinde yer alır. Aralarındaki benzerlik nedeniyle Sırp Hırvat dili olarak da bilinen dil Boşnakça ile de küçük farklılıklara sahiptir. Bu dile ilişkin Hırvatça çeviri çalışmaları tecrübeli kişiler tarafından yapılır. Bosna Hersek’te resmi statüye sahip olan dil gelişim evresinde diğer dillerden önemli ölçüde etkilenmiştir. Karadağ’da da resmi dil olarak bilinen Hırvatça tıbbi, yasal ve ticari amaçlı olarak sıklıkla çeviri talebi görür. Her bir çevirinin amacına uygun şekilde yapılmasına dikkat edilir. Tüm çeviri çalışmalarını titizlik ve profesyonellik ile yürüten çevirmenler çevirinin zamanında ve kaliteli şekilde teslim edilmesini sağlarlar.

 

Mükemmel, zamanında ve kusursuz olarak yapılan Hırvatça çevirilerde metnin anlam bütünlüğünün bozulmamasına dikkat edilir. Dünya genelinde yaklaşık beş buçuk milyon kişi tarafından konuşulan dil için alanına göre terminolojik bilgi birikimi gerekebilir. Bu nedenle çevirmenin hem terminoloji hem de deneyim yönünden yeterli seviyede olması önemlidir. Tercüme büroları tarafından yürütülen çeviri faaliyetlerinde gizlilik, depolama ve veri güvenliği büronun sorumluluğu altındadır.

 

Türkçe Hırvatça Çeviri
 

Gizlilik, teslimat şartları ve iş kalitesi daima en iyi şekilde belirlenen Türkçe Hırvatça çeviri çalışmalarında çeviri alanları daima geniştir. Makine ve teknolojiler, bilgisayar donanımı ve yazılımı, ulaşım, halkla ilişkiler, iletişim, reklam, tıp, finans, işletme, Avrupa birliği belgeleri, yaşam bilimleri, endüstriyel, teknoloji çevirileri en fazla tercüme talep edilen alanlar arasında yer alır. Tercümanların ilgili alanda uzman olması sayesinde çok amaçlı çeviriler sorunsuz şekilde yapılır. Her bir metin aşamalı kontrollerden geçirildikten sonra kullanıcısına teslim edilir. Detaylı incelemeler sayesinde metnin anlam bütünlüğünü bozacak kelimeler ya da cümleler varsa içerikten çıkarılır. Bu gibi kontroller çeviri kalitesinin memnun edici olmasını sağlar.