"Hizmet başka şey hainlik başka şey"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Benzer kaynaklardan beslenen 2 yapı Türkiye'nin 12 yıldaki kazanımlarına saldırıyor. Hizmet başka şey hainlik başka şey'' dedi. ''Paralel yapı''yı eleştiren Erdoğan, ''Şimdi onlar kaçıyorlar. Dosyalar açıklandıkça bakıyorsunuz, imamları ile beraber kaçıyorlar'' ifadesini kullandı.

Hizmet başka şey hainlik başka şey
27 Mart 2015 Cuma 15:21 tarihinde eklendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük'te toplu açılış töreninde konuşuyor.
 
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:
 
''Benzer kaynaklardan beslenen 2 yapı Türkiye'nin 12 yıldaki kazanımlarına saldırıyor. Muhalefet de çanak tutuyor. Dünyanın neresinde ülkemizin aleyhine bir söz söylenmişse bu 2 yapı muhalefet peşine takılıyor aynı şeyleri tekrar etmeye başlıyor.
Neymiş Türkiye'de özgürlük yokmuş elinize dizinize dursun el insaf. Hizmet başka şey hainlik başka şey. Demokrasi başka ülkeyi bölmeye çalışmak başka şey.
 
''ŞİMDİ ONLAR KAÇIYORLAR''
Şimdi onlar kaçıyorlar. Dosyalar açıklandıkça bakıyorsunuz, imamları ile beraber kaçıyorlar. Madem suçunuz yok, niye kaçıyorsunuz? Niye? Çünkü Pensilvanya'daki 1999'da öyle kaçtı. Davet ettim, gelmedi. Siyasete sonuna kadar saygımız var ama ihanete asla tahammülümüz yok.
Hizmet edene saygılıyız ama haine asla... Bugüne kadar daima milletimin yanında oldum. Tarafsız davranmıyor diyorlar ben bir partinin tarafı olduğumu değil milletin tarafı olduğumu ifade ediyorum.''